Skip to main content

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om Erayba Danmark, produkter, pleje, rabat, velgørenhed eller helt genrelt om dit hår. Så er vi klar til at hjælpe dig.

Den nemmeste måde du kommer i kontakt med os på er at sende os en mail. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt venligst kundeservice på mail:  kontakt @ eraybadanmark.dk 

Hårprodukter og hårpleje

Vi har rådgivet og solgt professionelle hårprodukter siden 2011. Vi vil meget gerne give noget af vores erfaringer videre til dig. Så tag endelig fat på os, hvis du har nogle spørgsmål. Alle spørgsmål er velkommen.

Her et par spørgsmål

 • Hvorfor er jeres hårprodukter så dyre? hmm, det det mener vi faktisk heller ikke de er. Husk på at det er professionelle produkter, der bruges i frisørsaloner verden over. De ingredienser vi bruger i vores produkter er bare bedre, mere allergivenlige, og så bruger vi f.eks. ikke palmeolie som rigtig mange andre bruger. Derudover har vi også fri fragt uanset hvor meget du køber for. OG sidste men ikke mindst får du 15% rabat som loyal kunde. Det gør du allerede efter først køb. Så alt i alt, og sagt i al beskedenhed, så mener vi faktisk slet ikke, at vores produkter er dyre.  
 • Hvad koster jeres fragt? Den koster gratis. Uanset hvor meget du køber, sender vi dine produkter til dig gratis.
 • Tester I jeres produkter på dyr? Nej! Vi tester ikke vores produkter på dyr. Det er ikke muligt at sælge hårprodukter testet på dyr i Europa. MEN da mange af vores konkurrenter producerer og sælger deres produkter uden for EU er det faktisk tilladt for producenten at teste på dyr.
 • Hvad er det i mener med velgørenhed? Jo, vi giver hvert år 10% af vores overskud til et godt formål. I år har vi valgt at plante træer. Vi ved godt, at vi belaster co2 med vores transport af vores produkter, så vi prøver at give lidt tilbage. Forhåbentlig kan vi plante en hel skov når 2020 er blever til 2021.
 • Kan man købe gavekort? Ja du kan godt købe gavekort. Det er nogen gange nemmere at give et gavekort til en veninden, søster, mor, svigermor eller mormor. Vi har oprettet et par med et fast beløb, men vi kan lave det på lige præcis det beløb du ønsker.

Og par mere 🙂

 • Kan man sende produkterne retur? Ja, vi ønsker kun 100% tilfredse kunder. Hvis du har fortrudt købet, sender du produkterne tilbage og så returnerer vi dine penge til dig kort.
 • Kan man blive ambassadør for jeres produkter? Ja det kan man godt. Vi søger ofte ambassadører på instagram og facebook, der vil bruge og teste vores produkter. Du er meget velkommen til at kontakte os på instagram eller facebook på @eraybadanmark 
 • Kan man egentlig forhandle jeres produkter? Det kommer lidt an på, hvor i landet forespørgslen kommer fra. Vi vil nemlig ikke udvande vores produkt, da vi gerne vil sørge for, at forhandlerne har et stort geografisk område. 
 • Hvor kan man købe jeres produkter? Du kan købe vores produkter på vores webshop,  vores forhandlere og hos frisørne. Vi vil rådgive dig og dit hår på bedste vis, men ikke sælge noget til dig du ikke har brug for. Du kan derfor heller ikke finde vores produkter i supermarkedet eller andre steder, hvor der ikke er uddannet personale med speciale i vores produkter.
 • Giver I rabat? Ja til loyale kunder giver vi hele 15% rabat. Rabatten gælder til alle produkter på webshoppen og du har stadig gratis fragt. 
 • Hvorfor hedder det Erayba Danmark? Vores producent i Barcelona, Spanien hedder Erayba Cosmetics. Vi er importør og har agenturet i Danmark. Deraf navnet Erayba Danmark. 


Kontakt os - Erayba Danmark professionelle hårprodukter og hårpleje siden 2011

Du er også velkommen til at læse mere om vores velgørenhed her. Vi planter træer i 2020.