Skip to main content

Kan du få et stærkere og sundere hår med Aloe Vera? Ja! Det er det korte svar.
Aloe vera og rigtig mange andre naturlige ingredienser kan øge og styrke dine hårfibre. Aloe Vera er jo et naturprodukt med mange fordele. Det er gelen i planten som bl.a. er kølende og lindrende. 

Gelen kommer fra Aloe vera planten. I flere tusinde år har mennesker udvundet gelen fra planten. Hvis du nogensinde selv har set planten eller haft den hjemme hos dig selv, har du måske prøvet at brækket et blad af eller skåret en lille ridse i bladet. Her ville du nu kunne se den rene saft, gelen som vi bruger i vores produkter. Gelen bruges også i hudpleje produkter, div. drikker og kosttilskud.

Der er faktisk over 200 forskellige arter af planten og langtfra alle har den gode lindrende og kølende gel. Vores eksperter har valgt nogle områder ud et sted i verden, hvorfra vi høster vores ingredienser. Alle vores naturlige, veganske, organiske produkter er meget milde produkter. De kan derfor med fordel bruges af hele familen. 

1. Aloe Vera i hårprodukter

Oplever du f.eks. problemer med skæl, kløe eller irriteret hovedbund, så kan en shampoo med aloe vera være en rigtig god begyndelse. Du kan også gå hele vejen og købe en speciel hårkur mod skæl.

Du har måske også erfaret at, hvis du bruger billige hårprodukter at dit hår ret hurtigt opleves som fedtet eller at dit hår blive tørt. 
Så kan du med fordel bruge en shampoo eller en conditioner
Er det helt slemt kan du bruge en hårkur mod fedtet hår.

2. Til tørt hår

Udover at lindre og køle, er aloe vera også rigtig god til at give fugt til håret. Så oplever du dit hår tørt og purøst, så kan du overveje om du skal prøve naturlige hårprodukter. Vi har også en helt speciel plejeserie mod netop tørt hår. Den kan du finde her

3. Benefit

Gelen har den ekstra bonus, at det gør håret mere glansfuldt og flot at kigge på.

Hårpleje med aloe vera