Skip to main content

Erayba Danmark fejrer 10 års fødselsdag. Den 1. august 2011 begyndte eventyret for vores virksomhed Erayba Danmark. Dermed kan vi i august 2021 fejre 10 års fødselsdag.

Erayba Danmark fejrer 10 års fødselsdag. Tusind tak til vores kunder. Uden jer - ingen fødselsdag.

Begyndelsen til Erayba Danmark

Vi skal dog helt tilbage til år 2000, hvor den spæde start til Erayba Danmark blev sået. I 2020 kom en ung mand fra Barcelona, Xavier Texido til Danmark. Xavier flyttede til Aalborg, hvor han skulle læse på Aalborg Universitetet. Xavier skulle være i Aalborg i 4 år. For at integrere sig med aalborgenserne, meldte han sig ind i den lokale squash klub. Her mødte han Thomas Overgaard, det der senere skulle vise sig, at være stifter af Erayba Danmark.

Venskab og Erayba Cosmetics

Xavier Texido og Thomas Overgaard udviklede gennem de 4 år Xavier var i Aalborg et venskab som den dag i dag, her 21 år senere stadig er 100% intakt.
Det skulle vise sig, at Xavier er søn af stifter af Erayba Cosmetics i Barcelona. Erayba Cosmetics er stiftet i 1983. Virksomheden producerer professionelle hårpleje produkter. Produkterne er udviklet i samarbejde med førende frisører og stylister. I dag exporterer virksomheden til over 25 lande verden over. Så meningen med, at sende sønnen Xavier til Aalborg, var med henblik på at, han en dag skulle overtage forretningen. Overdragelsen fra far til søn skete i 2021. Du kan finde mere info om Erayba Cosmetics på deres hjemmeside.

Xavier flytter hjem igen

i 2004 flytter Xavier tilbage til Barcelona. Han skal være exportchef i Erayba Cosmetics. Der går nu et par år, hvor Xavier og Thomas skriver og taler sammen som venner nu gør. I 2007 spørger Xavier helt seriøst om Thomas kunne tænke sig, at bliver eksklusiv importør, distributør og forhandler af Erayba’s produkter i Danmark. Thomas’ svar var 100% nej tak. På det tidspunkt er Thomas salgschef og på vej til at co-stifter et rejsebureau. Xavier giver dog ikke så let op og bliver jævnligt ved med at spørge om ikke det var noget.

Turen går til Barcelona

Rejsebureauet bliver solgt og der kommer en åbning. Thomas har flere gang besøgt Xavier i Barcelona og Xavier har ligeledes været tilbage i Aalborg. Alle gangene har været på det venskabelige plan.
I 2010 bliver Thomas inviteret til Barcelona med henblik på at se fabrikken, produkterne og møde medarbejderene.

Stiftelse af Erayba Danmark

Turen ender med, at Thomas og Xavier indgår en samarbejdesaftale. Den 1. august 2010 registreres cvr. nr. og virksomheden Erayba Danmark er en realitet. Virksomheden begynder med ar rådgive og sælge produkterne til frisørerne i Danmark. De første år kører Thomas selv ud til frisørerne, men efter et par år overdrages denne opgave til 2 sælgere. Salget foregår nu også gennem vores egen webshop.

Erayba Danmark fejrer 10 års fødselsdag

Erayba Danmark fejrer 10 års fødselsdag med kage på kontoret. Gaverne giver vi til vores kunder. I gennem hele august vil der være godt tilbud og rabatter på vores webshop. Du kan finde nogle af de gode tilbud på vores webshop

Vi vil gerne sige tak for 10 gode år til vores leverandører og samarbejdspartnere. Specielt tusind tak til vores kunder. Uden jer – ingen fødselsdag.