Skip to main content

Brands fra Erayba Danmark

Masterker – hårpleje


Hårprodukter fra Erayba Danmark - MasterKer

MasterKer er vores Shape serie. Produkterne bruges til volume, fylde, krøller og straight. Har du tyndt hår og ønsker at det skal fylde mere er det MasterKer serien du skal bruge. Der er en shampoo der ud over at vaske håret rent har volume ingredienser der gør at dit hår fylder mere. Herefter skal du bruge en volume maske 10-in-1 leave in hårmaske. Den får dit tynde og fine hår til at fylde mere.

Er du mere til krøller har vi en krøllecreme der løfter og styler dine krøller.

Trænger dit hår til en ordentlig rensning efter for mange dårlige produkter eller for mange favninger, så kan du hjælpe håret på vej igen med en Detox afrenser shampoo.

Style Active – Styling


Hårprodukter fra Erayba Danmark - Style Active

Style Aktive er vores styling serie. Her finder du alt du skal bruge til at style dit hår. Vores voks, clay, gum og gel kan bruges af både kvinder og mænd.

Til kvinderne er det specielt vores voks og gum der bruges til “undercut” af det lange hår og til mere fast frisure til det korte hår. Gum findes i en mat version med meget volume Texturizer Gum  og en med meget hold Extreme Gum

Skal du bruge en rigtig god hårspray skal du prøve vores Strong Hairspray der sørger for at håret sidder hele dagen. Du nyder godt af, at hårsprayen er lugtfri.

Skal det gå hurtigt om morgnen er en tør shampoo  et must. Shampooen er også god, så du kan spare dit hår for en normalt vask med shampoo. Husk også en varmebeskyttende spray når du bruger hårtørrer og fladjern.

Har du glat hår eller vil du gerne have glat hår, så kan du ikke undvære en Straight Balm der gør dit hår helt glat og trækker tilmed dine krøller ud.

Til herrerne er det specielt vores Extreme Voks som giver ekstremt hold der holder hele dagen. Er du mere til en Gel skal du prøve Extreme Gel som også give meget hold.

Daily Active – Shampoo & Conditioner


Daily Active er vores Shampoo og Conditioner serie. Serien indeholder 3 varianter som en bi-pack der hver indeholder en shampoo og en conditioner.

Color Factor er serie til farvet hår. Farvning af håret med kemikalier er meget hårdt for håret og derfor skal hårets fibre beskyttes og farven skal vedligeholdes.

White Factor er serien til dig der bleger håret eller er grå eller lys håret. Hvis det er hårdt for håret at få farve i, er det endnu hårdere at blege det. White Factor beskytter håret samtidig med, at shampooen fremhæver det lyse og går hår.

Daily Factor er serien til det daglige brug, hvor shampooen vasker håret rent og conditioneren beskytter efterfølgende for snavs og skidt.

Wellplex Bond – Styrk dit farvet hår


Hårprodukter fra Erayba Danmark - Wellplex

Wellplex Bond er serien der er et must til dit farvet hår. Serien er fyldt med CutiPlex som sørger for at håret er stærkt, sundt og glansfuldt. Specielt egnet til dig der farver dit hår.

Wellplex shampoo til farvet og bleget hår har desuden balsam effekt. Så du slipper med halv tid på bedeværelset.

Hvis du virkelig skal passe på dit hår, skal du efter vask give håret Wellplex Maintainer der yder ekstra beskyttelse og pleje af dine hårrødder.

ZEN Active – Hårkure til skæl, fedtet hår og hårtab


ZEN Active hårkure er vores serier til genopretning af 3 ærgerlige problemer mange oplever. Det kan der være flere forskellige årsager til, men de fleste kan heldigvis rette op igen og det kan vi hjælpe med. Der findes en hårkur til hårtab og fældning, en hårkur mod skæl og kløe i hovedbunden, og en hårkur til fedtet hår og hovedbund.

ZEN Active Balance er hårkuren hvis dit hår og hovedbund føles og mærkes fedtet, snavset og glansløst. Det kan skyldes at du bruger en for billig shampoo med for meget silikone, at du vasker hår for tit, at du får for få eller forkerte vitaminer, kalk og  mineraler. Med ZEN Active Balance har en 4 ugers hårkur der genopretter hår og hovedbund.

ZEN Active Revital er hårkuren hvis du taber meget hår og fælder mere end normalt. Det er helt normalt at vi taber hår. Faktisk kan vi tabe op til flere hundrede hår om dagen. Det kan skyldes at du bruger en shampoo med sulfat og/eller at du ikke bruger en conditioner efter hårvask. Det kan også være at du får for lidt søvn og ikke spiser varieret nok. Er det helt galt kan du genoprette ph-værdien i hovedbunden og genoprette hårsækkene med en 4 ugers hårkur.

ZEN  Active Purify er hårkuren mod skæl. Døjer du med skæl og kløe kan det være at dit immunforsvar er svækket. Det kan også vore at du er i puberteten eller er i overgangsalderen og dermed har homonelle forandringer.  Når kroppen er i uballance skal kan du hjælpen den på vej med en 4 ugers hårkur der bekæmper og forebygger skæl.

Nutriactive – Hårpleje


Nutriactive hårpleje er serien til tørt og skadet hår. Har du tørt hår er det ofte et tegn på at du vasker håret for tit eller du bruger fladjern og hårtørrer uden at varmebeskytte håret. Når du varme håret suger du fugten ud af håret. Det samme sker når du vasker håret for tit. Her vasker du nemlig de naturlige fedstoffer hovedbunden producerer ud. Derfor skal du tilføre så meget og mange fedtstoffer som muligt.

Du kan vaske håret i en N12 shampoo der udover at vaske håret rent tilføre fugt. Herefter skal du huske en N16 conditioner. Det er eget vigtigt at give håret en balsam som sørger for at tilføre endnu mere fugt for derefter at pakke håret ind i en beskyttende film.

Skal du virkelig give håret styrke og glans tilbage, skal du bruge en N11 Velvet  der booster fugtigheden i håret og modsat en conditioner ikke skal skylles ud. Det skal blive siddende i håret.

Er spidserne meget spaltet skal du bruge en N15 Instans Serum der skal bruges fra midt længe til spidserne. Denne serum er også en “leave-in” og skal derfor heller ikke skylles ud.

Bruger du disse produkter tør vi godt at garantere at dit hår vil være flot, styrket og glansfuldt.

HydraKer – Hårpleje med keratin og argan olie

HydraKer er vores Total Repair serie. Er dit hår skadet og slidt og er det blevet en smule trist? Vil du gerne igen have flot, sundt og glansfuldt hår skal du prøve vores HydraKer serie.  I serien er der f.eks. verdens første hårbotox som er en dybdegående reparationsbehandling der fylder hårets fibre med keratin og organ olie. Der er også en shampoo der vasker håret helt rent og en conditioner der beskytter håret efterfølgende. Skal du virkelig forkæle håret skal du prøve en total maske 10-in-1 leave in hårmaske. Til afslutning som prikken over i’et skal du bruge en Mystic Argan Olie.

Der findes et utal af brands fra forskellige producenter og kosmetik virksomheder. Diverse producenter har alle mange brands. De fleste har to linje på fabrikken, en til de professionelle altså frisørene, og en til detailhandlen altså til forbrugeren. Det kan godt være at der står samme navn på label på flasken, men ingredienserne er meget forskellige, og det er priserne også.

Af de brands vi har udvalgt til det danske markedet er alle professionelle hårprodukter som frisørerne bruger i deres salon. Du finder altså ikke billige udgaver af samme produkt her.

De brands vi er udvalgt er med de dyreste og bedste ingredienser og vitaminer og indeholder ikke parabener, salt og sulfat. Vores produkter er heller ikke med palmeolie og ej heller testet på dyr.