Skip to main content

Erayba Danmark støtter velgørenhed

Erayba Danmark støtter velgørenhed. I de sidste 11 år har Erayba Danmark hvert år givet 10% af overskuddet til velgørenhed. Siden 2012 har vi hvert år øget vores omsætning og overskud, og dermed også beløbet til de udvalgte grupper.

Der er kun en årsag til, at vi hvert år kan bidrage med midler til flere gode formål. Det er dig som kunde! Uden gode, glade og tilfredse kunder kan det ikke lade sig gøre. Mange tusinde tak for hjælpen.

Tak fordi du handler dine hårprodukter og hårpleje hos Erayba Danmark. Vi er helt med på, at du shoppe hos os fordi du får god rådgivning og de bedste professionelle hårprodukter. Du får altså et flot, sundt stærkt og glansfuldt hår, men du er samtidig med til at støtte et godt formål. Så mange tak for det.

Se i øvrigt vores mange spændende produkter her.

Velgørenhed og et godt formål

Hvert år giver vi 10% af vores overskud til et godt formål og velgørenhed. I år planter vi træer. Vi synes at vi gerne vil være med til at gøre vores planet en anelse grønnere, og det gør vi ved at plante træer.Vi har støttet gode flere formål igennem de sidste mange år. Da vi bidrager med 10% af vores overskud, er det helt naturligt, at beløbet vil støtter med er forskelligt. Sådan må det desværre være.I 2024 har vi valgt at plante træer. Det gør vi gennem organisationen Klimatræ. Hos Klimatræ, planter de primært grantræer, dette gøres fordi at disse vokser hurtigst og dermed optager og binder co2 yderst effektivt. Træerne er mellem 2-4 år når de plantes i jorden.
Alle træerne der plantes er danske træer. Dette er med til at skabe en mere bæredygtig løsning. Vores bedste våben mod den globale opvarmning er at plante træer. Ved at anlægge ny skov, kan vi med hjælp fra naturens eget økosystem beskytte klodens fremtid.Det er det vi har valgt at støtte i 2024. Jeg håber du synes godt om vores projekt og, at du vil støtte op om os.
Mange tak!

Måtte du have brug for vores gode hårprodukter kan du shoppe dem her.
Til shoppen med hårprodukter


velgørenhed fra Erayba Danmark. Hårprodukter og hårpleje. Hydraker repair serien