Erayba Danmark støtter velgørenhed

Erayba Danmark støtter velgørenhed

Erayba Danmark støtter velgørenhed

Hvem skal vi støtte i 2021

Erayba Danmark støtter velgørenhed som mange af jer måske ved. Vi støtter hvert år forskellige projekter med 10% af vores overskud. Det har vi gjort siden 2015 og det indgår naturligvis også i vores fremtidsplaner. 

Vi spørger hvert år vores kunder om, hvad vi skal støtte og det gør vi selvfølgelig også i år. Så skriv endelig til os med gode forslag til, hvem eller hvad vi skal støtte i 2021. Vi ser frem til at få nogle gode forslag. I må meget gerne skrive til os på kontakt @ eraybadanmark.dk eller på vores instagram eller Facebook profil.

 

Hvorfor gør vi det

Vi ved jo godt, at vores virksomhed og produkter ikke ligefrem gør den store forskel på livet og jorden generelt. Vi sælger jo ikke livsvigtige madvarer, men derimod noget de fleste faktisk godt kan undvære….og så alligevel ikke, vel. For vi vil jo alle gerne gøre noget godt for os selv, se godt ud og dufte godt.

De fleste danskere os selv inklusiv mangler ikke noget. Det er der desværre en del andre der gør på den ene eller anden måde, og dem vil vi gerne hjælpe. Det er vores mikroskopiske bidrag til andre der har brug for hjælp.

 

Hvad har vi støttet

2015 Børneafdelingen for kræft 303B
2016 Børneafdelingen for kræft 303B
2017 Børnecancerfonden 
2018 Kræftensbekæmpelse
2019 Skyggebørn
2020 Plantet træer via Global Climate Institute 
2021 ?

Erayba Danmark støtter velgørenhed og planter træer

Lidt om baggrunden for støtten

De første 4 år har vi fundet projekter der alle har støttet bekæmpelsen af kræft. Stifter og ejer Thomas har desværre oplevet en nær vens alt for tidlige død til kræften. Derfor faldt valget på støtte inden for dette område.

Børneafdelingen 303B støttede vi med midler til brug for spil, film og oplevelser til de uheldige børn. Thomas har cyklet til Paris med Team Rynkeby og derfor var det oplagt også at støtte børnecancerfonden.

I 2018 blev vi opmærksom på det fantastiske arbejde foreningen skyggebørn, der er en sorggruppe for børn og unge udfører.

Vi er godt klar over vores ansvar i forhold til klimabelastningen. Vi får jo leveret vores produkter fra Barcelona i Spanien via lastbiler, som nok ikke er guds bedste gave til klimaet, men er et nødvendigt onde. Vi sender også vores produkter ud til vores kunder via lastbiler i Danmark. Derfor valgte vi i 2020 af plante træer. Præcis 2.128 stk. Vi er godt klar over, at det er en dråbe i havet, men omvendt, så har vi trods alt gjort noget.

 

Erayba Danmarks baggrund

Vi sælger og rådgiver om professionelle hårprodukter og hårpleje. Vi arbejder med frisører og saloner, og sælger derfor kun produkter med de bedste naturlige ingredienser, udviklet af de bedste frisører og stylister verden over. Vores produkter bliver produceret i Barcelona, Spanien, af virksomheden Erayba Cosmetics der har udviklet hårkosmetik siden 1983.

Vores historie begyndte tilbage i 2011, da iværksætter og nuværende ejer Thomas Overgaard, stiftede Erayba Danmark. Her 10 år efter er virksomheden en sund virksomhed og hvert år udvides forretningen med flere forhandlere og kunder.

Erayba Danmark støtter velgørenhed med din hjælp. Vil du have flot og glansfuldt hår og samtidig være med til at støtte? Klik på billedet og se udvalget af vores produkter

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.