Om os

om os

 

Siden 2011 har vi rådgivet og solgt professionelt kosmetik fra Erayba Cosmetics. Erayba Danmark er 100% dansk ejet og har hjemme i Aalborg. Vores hårprodukter udvikles af førende frisører og stylister i samråd med brugere verden over. Produkterne produceres i Barcelona, Spanien og sælges i 29 lande.
Vi begyndte vores salg og rådgivning af professionelle high-end hårprodukter til frisørene i 2011. I 2015 begyndte vi salget til forbrugerne gennem vores forhandlere. I 2018 har vi taget salget “hjem” igen og sælger nu til forbrugere gennem egne salgskanaler.
Vores produkter er sammensat af de bedste ingredienser og vitaminer og er selvfølgelig uden parabener, salte og sulfater, ligesom produkterne selvfølgelig ikke testes på dyr.
Vi giver hvert år 10% af vores overskud til et godt formål. I 2018 støtter vi børneafdelingen for cancer på Aalborg Universitetshospital.
Vi glæder os til at hjælpe dig til et flot og glansfuldt hår.

Velkommen til Erayba Danmark

THINK HAIR. THINK BEAUTY.

Gratis levering

Som medlem af ClubErayba og få gratis levering

Julebonus

Som medlem af ClubErayba får du julebonus

Klikker du ind på www.eraybadanmark.dk kan du finde alt til dig hår, du kan få råd, vejledning og tips så du altid kan se godt ud og føle dig lækker!

Du finder hårprodukter som shampoo og conditioner til daglig brug og til fest. Shampoo og conditioner til farvet hår og til blondiner og grå hår. 4 ugers hårkur mod skæl. Hårkure mod fedtet hår og mod hårtab. Plejeserier mod tørt og fint hår. Styling produkter så du kan sætte dit hår som du ønsker. Plejeserier med argan olie og keratin. Forskellige keramiske hårbørster og hårclips mm.

Vores ultimative mål er at give dig de bedste hårprodukter der findes på markedet til den bedste mulige pris. Hårprodukterne fra Erayba Danmark kan ikke  købes i danske supermarkeder ej heller hos andre danske webshops der sælger hårprodukter. Hårprodukterne fra Erayba Danmark kan kun købes  hos udvalgte frisører og på www.eraybadanmark.dk dermed er du sikker på, at få netop den rådgivning du har brug for til dit hår.

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder. Er du af en eller anden grund ikke tilfreds har du 100% returret. 

Er du medlem af ClubErayba giver vi fri fragt og 10% bonus af dine køb. Vi giver desuden 10% af vores overskud hvert år til en organisation, hospital, forening eller lignende. I 2018 er det børneafdelingen for cancer på Aalborg Universitetshospital.