Velgørenhed

Velgørenhed

I de sidste 8 år har Erayba Danmark hvert år givet 10% af overskuddet til velgørenhed. Siden 2012 har vi hvert år øget vores omsætning og overskud, og dermed også beløbet til det udvalgte velgørenhed.

Der er kun en årsag til, at vi hvert år kan øge beløbet til et godt formål og velgørenhed. Det er dig som kunde! Uden gode, glade og tilfredse kunder kan det ikke lade sig gøre. Mange tusinde tak for hjælpen!  

Tak fordi du handler dine hårprodukter og hårpleje hos Erayba Danmark. Du får et flot, sundt stærkt og glansfuldt hår, samtidig er du med til at støtte et godt formål . 

Se vores spændende produkter her.

Velgørenhed og et godt formål

 2020 planter vi træer. 

Hvert år giver vi 10% af vores overskud til et godt formål og velgørenhed. I år planter vi træer. Vi har lavet en aftale med Global Climate Institute som har købt land rundt om i verden. Hver gang du køber et af vores produkter er du dermed indirekte med til at vi reducerer vores co2 udslip.

 

Vores produkter produceret i Barcelona i Spanien. Det gør jo desværre, at vi har en transport fra Barcelona til Aalborg. Det er rigtig svært at ændre, da vi jo behøver vores produkter i Danmark. I år gør vi en smule ved problemet.

 

Når vi planter træer er vi helt med på, at vi ikke redder verden, men små bække bliver på et tidspunkt til en stor å. Så du, kære kunde, er indirekte med til, at reducere vores klimaaftryk når du handler hos Erayba Danmark. Mange tak for det.

 

Hvis du lige som os ikke er helt klar over dit eget klimaaftryk, kan vi nu sammen ændr en smule på det. Du bruger jo hårprodukter hver dag. Husk derfor at vores produkter ikke indeholder palmeoile, som bruges af rigtig mange af vores meget kendte konkurrenter. Vi vil simpelthen ikke være med til, at fælde regnskoven og dermed være med til at truet dyrearter forsvinder fra deres normale levesteder. 

 

Vi vil gerne være vores ansvar bevidst, men vi ved også at vi belaster klimaet med vores produktion og transport. Derfor har vi i år valgt at plante træer. Træerne optager co2 og dermed kan vi nedbringe den co2 vi desværre bidrager med. 

Vores ambition er at vi om nogle år kan være co2 neutrale. 

Mange tak fordi du handler hos Erayba Danmark.