Velgørenhed

Velgørenhed

I de sidste 7 år har Erayba Danmark hvert år givet 10% af overskudet til velgørenhed. Siden 2012 har vi hvert år øget vores omsætning og overskud, og dermed også beløbet til det udvalgte velgørenhed.

Der er kun en årsag til, at vi hvert år kan øge beløbet til velgørenhed. Det er dig som kunde! Uden gode, glade og tilfredse kunder kan det ikke lade sig gøre. Mange tusinde tak for hjælpen!  

Tak fordi du handler dine hårprodukter hos Erayba Danmark. Du får et flot, sundt og glansfuldt hår, samtidig er du med til at støtte et godt formål .

Erayba Danmark Velgørenhed for Aalborg Universitetshospital

AAlborg Universitetshospital

I 2018 har vi valgt børneafdelingen for cancer 303B på Aalborg Universitetshospital. 

Det har vi af flere grunde. Vi vil gerne give de uheldige børn og deres familier lidt at glæde sig over i den meget svære tid. Vi blander os ikke i, hvad børneafdelingen bruger pengene på, men vi vil sikre os, at de bliver brugt på børnene, deres søskende og forældre. Det kunne være til nyt legetøj evt. en ny playstation eller nye spil dertil. Det kunne også være oplevelser til søskende og far og mor, der også har en hår tid. Det eneste krav vi stiller med pengene er, at de ikke må bruges til forskning. Vi mener at der i forvejen stilles rigtig mange penge til rådighed til forskning af cancer. 

Du kan læse mere om Aalborg Universitetshospital her www.aalborguh.rn.dk