Skip to main content

Voks og Gum

Voks og Gum til håret

Shop voks og gum

voks

Vi elsker voks og vi bruger rigtig meget af det. Både som mand og kvinde. Vi bruger som udgangspunkt voks til at få styr på vores hår. Det kan være kort eller langt. 

Er du mand har vi flere forskellige varianter der passer netop til dit hår. Er du til mat look eller shine, skal håret sidde hele dagen, eller skal det være semi så du kan modulere det i løbet af dagen. 

Er du kvinde og kort håret kan du bruge voks som en mand. Er du lang håret kan du bruge voksen til at få mere fylde i dit hår. Alt du behøver er en klat voks spredt ud i begge håndflader. Kør så begge håndflader op tæt på nakken og påfør voksen indefra og ud. Det skaber en god volume.

Style Active Extreme Wax

Gum

Er du mere til gum har vi også det du kan vælge. Hvis ikke du er helt klar over forskellen på voks og gum, så yder voks mere hold, mens en gum yder mere volume. Så det er op til dig, hvad du er til. Der næst skal du vælge om det skal være mat eller med glans.

Style Active Texturizer Gum

Clay

Vi har også en god clay. En clay er en såkaldt lervoks. Den er medium hold og medium volume. Den er ideel, hvis du gerne vil restyle dit hår i løbet af dagen. 

Style Active Clay Wax

shop voks og gum