Forhandler

Bliv forhandler

Bliv forhandler af hårprodukter fra Erayba Danmark

Hos Erayba Danmark søger vi lige nu forhandlere i hele Danmark. Vi søger forhandlere fordelt  på Sjælland, Sønderjylland, Midtjylland og Nordjylland. Du bliver således forhandler for dit helt eget distrikt. Som forhandler hos Erayba Danmark får du ansvaret for salg, service og rådgivning af vores profesionelle frisørprodukter, som er international kendt i hele verden. 

Vores hårprodukter udvikles af førende frisører og stylister. Hårprodukterne produceres i Barcelona, Spanien. Vores producent har produceret kosmetik siden 1982. Produkterne sælges i 29 lande verden over.

Vi søger personer der vil være selvstændig forhandler. Du arbejder måske som frisør eller sælger i  branchen i dag,  men trænger til et nyt inspirerende kapitel i dit liv. Du får dit helt eget distrikt og bestemmer selv hvordan du griber dagen an. 

Som eksklusiv forhandler er du sikker på, at produkter fra Erayba Danmark ikke kan købes andre steder. Du er også garanteret at dine kunder ikke kan købe vores produkter på nogle webshops eller i f.eks. supermarkeder eller lignende. Du er således også garanteret en høj pris for dine produkter og skal ikke konkurrere med internetpriser. Der er kun salg fra forhandlerne, frisørerne og Erayba Danmark.

Du er sikkert et professionelt brand og produkt, en seriøs dansk distributør der på 8 år arbejder med kosmetik, beauty og hårprodukter i Danmark.

Kunne du være interesseret i at være forhandler er du meget velkommen til at skrive til os til kontakt @ eraybadanmark.dk

Vi ser frem til at høre fra dig. Ha’ en god hårdag. #THINKHAIRTHINKBEAUTY

Team Erayba Danmark