Skip to main content

Hårkure

ZEN active hårkurer mod skæl fedtet hår og hårtab

shop hårkure

ZEN ACTIVE PURIFY SKÆL
ZEN ACTIVE REVITAL
ZEN ACTIVE BALANCE

ZEN Active er serien der giver håret og hovedbunden ekstra styrke og genopretter din naturlige ph værdi i håret.  Serien indeholder en hårkur mod skæl, mod fedtet hår og mod hårtab og fældning.

ZEN Active hårkure genopretter hårets perfekte balance. Du kan få  en 4 ugers hårkur mod skæl. En En 4 ugers hårkur mod fedtet hår. En 4 ugers hårkur mod hårtab og fældning. Alle hårkurene indeholder naturlige plante ingredienser, mineraler og vitaminer. Alt sammen med til, at give håret og hovedbunden de bedste betingelser til at genoprette balancen.

hårkur mod skæl:

Hvorfor får jeg skæl? er der mange der spørger selv jeg. Der kan være flere forskellige årsager til du får skæl. Du får skæl fordi har en irriteret hovedbund. Generelt skyldes det at din krop er i ubalance. Måske er du stresset, får for lidt søvn, bliver gravid, eller du generelt har et nedsat immunforsvar. Du kan heldigvis selv gøre en indsats for at komme af med skæl.

Du kan få bugt med skæl ved brug af en god skælshampoo og en hårkur mod skæl. ZEN Active hårkur mod skæl er en 4 ugers hårkur der bekæmper og forebygger skæl i hovedbunden. Du slipper også af med rødme og den irriterende kløe.


Shop hårkur mod skæl

Hårkur mod hårtab:

Hvorfor taber jeg håret? Det kan der være mange årsager. Som udgangspunkt taber du håret fordi din krop er stresset eller der sker noget i dit liv som har påvirket dig. Det kan være en graviditet, et dødsfald, nyt job eller du er blevet skilt. Det kan også være at din kost skal ændres, så du spiser mere mad med flere vitaminer.

Lad os slå en ting fast en gang for alle; du taber hår hver dag. Det gør alle. Nogle mere end andre, men det kan du gøre noget ved. Grundet til at du taber håret er, at den enkelte hårsæk dør. Når hårsækken dør kommer den aldrig tilbage igen. Heldigvis udvikler de fleste nye hårsække, hvis hovedebundens ph værdi er optimal. Det kan du spise dig til, eller du kan bruge en hårkur mod hårtab.

En ZEN hårkur mod hårtab er en 4 ugers hårkur der bekæmper og forebygger hårtab og skaber ny balance i din hovedbund.


Shop hårkur mod hårtab

Hårkur mod fedtet hår

Hvorfor har jeg fedtet hår? Det kan der være flere årsager til. Det kan være du vasker håret for tit. Som udgangspunt skal du kun vaske hår 2-3 gange om ugen. Din hårbund producere selv keratin og  “fedt” der holder dit hår rent. Hver gang du vasker håret vasker du alle de naturlige fedtstoffer ud, og hovedbunden begynder igen.

Derfor er det vigtigt kun at vaske hår et par gange om ugen. Når du så vasker håret, er det vigtig at du vasker håret 2 gange. Den første gang vasker du håret rent for fedt og styling produkter. Den anden gang plejer du dit hår. Husk også at bruge en god conditioner. Hvis du bruger professionelle hårprodukter vil du sansynligvis ikke føle at dit hår føles fedtet. Det skyldes helt andre ingredienser end de billige produkter.

En ZEN hårkur mod fedtet og olieret hår er en 4 ugers kur der bekæmper og forebygger fedtet hår og skaber ny balance i din hovedbund.


Shop hårkur mod fedtet hår