Skip to main content

volume og krøller


Erayba Danmark hårprodukter til fylde volume og krøller


Shop volume og krøller

Hårprodukter til fylde, volume og krøller. Produkterne er med kroppens eget produkt keratin og multi-frugt vitaminer. Hårprodukterne har enten krølle, volume eller fylde effekt. Passer til alle hårtyper. Styrker hårets fibre og forbedre hårets styrke. 

Produkterne indeholder naturligvis ikke parabener, salte eller sulfater. Den dejlige duft er tilsat af hyperallergisk parfume. Du kan derfor trygt bruge disse produkter i dit hår og til dine børn. 

Volume

Har du fint hår eller tyndt hår, eller ønsker du af anden grund mere fylde i dit hår, så skal du bruge hårprodukter der giver dig denne effekt. Vi kan tilbyde dig et udvalg af de bedste hårprodukter der giver dig netop denne effekt. 

Vi har f.eks. en skøn volume shampoo, M22 der udover at vaske dit hår rent giver god fylde. Læs mere om Volume Shampoo eller andre produkter der giver volume eller på shoppen  


Shampoo der giver volume og fylde

Krøller

Har du krøller eller ønsker krølle effekt i dit hår, så skal du bruge hårprodukter der giver dig denne effekt. Vi kan tilbyde dig et udvalg af de bedste hårprodukter der giver dig netop denne effekt. 

Vi har f.eks. en Krølle Creme, M33 Curl Rider der giver dine krøller et flot og naturlig look. Læs mere om Curl Rider eller andre produkterpå shoppen


Krøllecreme der giver dejlige krøller


shop flere produkter til volume, fylde og krøller