Skip to main content

Shampoo og Conditioner

Shampoo og conditioner Erayba Danmark

Shop shampoo

Hvad gør en rigtig god shampoo? Den vasker håret rent. Hvad gør en god conditioner så? Den holder håret rent indtil næste vask. 

Shampoo

En god professionel shampoo er vigtig, da den indeholder de helt rigtige ingredienser. Lige som der selvfølgelig ikke er parabener, salte og sulfater i. Og ikke mindst der er et minimum af silikone i. Det sørger for, at du kan “åbne” hårets fibre, vaske dem, og lukke fibrene igen. Resultater er at dit hår bliver helt rent første gang du vasker det. Med en rigtig god shampoo vil du også opleve, at du kun skal vaske dit hår et par gange om ugen. Den professionelle shampoo er meget drøj i brug og med kun 2-3 vaske om ugen, holder en professionel hårshampoo utrolig længe.

Daily Active White factor

Conditioner

er meget vigtig for dit hår. Når først shampooen har vasket håret rent gør shampooen ikke mere for håret. Efter du har skyllet shampooen ud og håret er vådt skal du bruge en conditioner, eller en balsam som mange kander det i Danmark. Conditioneren derimod, den beskytter håret mod sol, vind, snavs, sne og slud. Conditioneren giver håret pleje og sørger for at “lukke” hårets fibre. Det er med til at håret bliver sundt og modstandsdygtig over for hverdagens strabadser, og som gør at håret er smukt, føles dejligt og glansfuldt. 

Når du har vasket håret i shampoo og forkælet dit hår med conditioner er du klar til at style.

Du finder shampoo og conditioner til alle slags hår og til en hvert brug. Vi har også en løsning til dig. Shampoo til farvet hår, shampoo til gråt hår, shampoo med keratin, shampoo med argan olie, shampoo til glat hår, shampoo til krøller, shampoo mod skæl og en tørshampoo. 

Alle vores shampooer og conditioner er udviklet i samarbejde med førende frisører og stylister verden over.

Shampoo til volume og fylde

Shop conditioner