Skip to main content

Vi planter træer

Vi planter træer

Hvert år giver vi 10% af vores overskud til velgørenhed. I år planter vi træer. Vi har lavet en aftale med Global Climate Institute som har købt land rundt om i verden. Hver gang du køber et af vores produkter er du dermed indirekte med til at vi reducerer vores co2 udslip.

Vores produkter produceret i Barcelona i Spanien. Det gør jo desværre, at vi har en transport fra Barcelona til Aalborg. Det er rigtig svært at ændre, da vi jo behøver vores produkter i Danmark. I år gør vi en smule ved problemet.

Når vi planter træer er vi helt med på, at vi ikke redder verden, men små bække bliver på et tidspunkt til en stor å. Så du, kære kunde, er indirekte med til, at reducere vores klimaaftryk når du handler hos Erayba Danmark. Mange tak for det.

Hvis du lige som os ikke er helt klar over dit eget klimaaftryk, kan vi nu sammen ændr en smule på det. Du bruger jo hårprodukter hver dag. Husk derfor at vores produkter ikke indeholder palmeoile, som bruges af rigtig mange af vores meget kendte konkurrenter. Vi vil simpelthen ikke være med til, at fælde regnskoven og dermed være med til at truet dyrearter forsvinder fra deres normale levesteder. 

Vi vil gerne være vores ansvar bevidst, men vi ved også at vi belaster klimaet med vores produktion og transport. Derfor har vi i år valgt at plante træer. Træerne optager co2 og dermed kan vi nedbringe den co2 vi desværre bidrager med. 

Vores ambition er at vi om nogle år kan være co2 neutrale. 


Erayba shop

Hvis du vil have skønne professionelle hårprodukter og samtidig værne om vores natur er du meget velkommen til at se om vi har noget du kan brug. Se her: www.eraybadanmark.dk/shop