Skip to main content

Billige professionelle hårpleje fra vores outlet

Outlet af vores mange hårprodukter. For vi elsker hårprodukter, hårpIeje, hår, styling og beauty. I vores sortiment finder du vores egne producerede hårprodukter. Produkterne er udviklet i samarbejde med førende stylister, frisører og forbruger rundt om i verden. Produkterne produceres i Barcelona, Spanien. Producenten har udviklet professionelle hårpleje siden 1983. Produkterne sælges i over 33 lande verden over.

Erayba Danmark outlet af vores hårpleje og hårprodukter
Tjek vores outlet produkter

Hvorfor outlet

Vi rådgiver og sælger professionelle hårprodukter. Primært til frisørerne i Danmark, altså det der i daglig tale hedder B2B. Når vi sælger B2B er der nogle EU regler vi skal overholde. Alle vores produkter skal f.eks. være påtrykt en “sidste salgsdato”. Altså en sidste dato for, hvornår vi må sælge produkterne på B2B markedet. Vi må dog gerne sælge til det private markedet.

Jamen er produktet så ikke for gammelt? Nej. Vores produkter kan holde sig i minimum i 2 år efter sidste salgsdato, og helt sikkert længere, så længe produktet er uåbnet.

Billig hårpleje og hårprodukter

Derfor vil vi gerne give dig nogle rigtig billige hårprodukter. Det er win-win hele vejen rundt. Du får billige hårpleje og vi kommer af med de produkter vi ikke kan sælge B2B. Derudover hjælpe det jo også på vores image om at være mere bæredygtig, så vi ikke smider produkterne ud.

Pleje og styling af dit hår

Der vil være forskelligt hvilke produkter der er under vores outlet, så kig ind på siden en gang i mellem og se om du kan finde noget spændende til netop dit hår. Der vil være hårpleje til tørt og skadet hår, til krøllet hår, glat hår, kort hår og langt hår. Der vil være både shampoo, tørshampoo, conditioner, dybdegående hårkur, skælshampoo, argan olier og leave-in produkter og mange mange flere.