Skip to main content

Plejeserien til det bedste hår
 
 

Hårpleje Nutriactive

Mit hår spalter

 

Er dit hår tørt, ødelagt og spaltet, så trænger det til hårpleje. Med avanceret microfibre, creme-gel, og anti-ageing vitaminer vil selv det mest ødelagte og beskadiget hår komme til kræfter igen. Nutriactive hårpleje styrker hårets fibre og forbedre hårets styrke. Efterlader håret utroligt dejligt, glat og blødt. Der er selvfølgelig ingen parabener, salte eller sulfater. Den dejlige duft er tilsat af hyperallergisk parfume.


shop plejeserie og SErum

Nutriactive Pleje Conditioner N16
Nutriactive Instant Serum N15
Nutriactive plejeshampoo N12
Nutriactive Velvet N11

Nutriactive hårpleje – Giver dit hår styrken og glansen tilbage. Serien indeholder en dejlig pleje shampoo, en conditioner, en fantastisk must have serum og en vanvittig velvet dit hår ikke kan undvære. 

Mit hår er tørt

Er dit hår tørt kan det skyldes flere forskellige årsager. Det mest normale er, at dit hår og hovedbund ikke producerer de fedtstoffer som er normalt. Det er afgørende for at dit hår føles tørt. Når håret er tørt har det også en tendens til at se ud som om det er skadet og spaltet. Det kan også skyldes at dit hår hele tiden er udsat for varme, kulde, sol, saltvand, klorvand osv. 

Du kan heldigvis hjælpe dit hår og hovedbund på rette vej igen. Du kan forkæle dit hår med en hårpleje, f.eks. fra Nutriactive eller HydraKer. Det er begge serier der dybdegående yder pleje- og reparation til dit hår.  

Nutriactive er hårpleje der sikre at dit hår bliver silkeblødt, sundt og glansfuldt. Specielt Instant Serum tilfører fugt så håret aldrig føles tørt. En serum er tungere end en argan olie, men denne serum tynger helt sikker ikke dit hår.

HydraKer er vores reparations serie. Det er denne serie du skal bruge, hvis håret er helt ødelagt. Det kan være at for meget farve, for meget sol, for meget klor eller for meget blege. HydraKer serien vil rette op på dit ødelagte hår. Du kan finde produkterne i HydraKer serie.  


shop plejeserie og serum