Skip to main content

Hydraker keratin shampoo og conditioner. Keratin argan oile og total maske til håret

HydraKer Total Repair


shop hydraker total repair

Plejeserie med keratin og agran olie

Intens keratin og argan behandling. Dit hår vil opleves som nyt, styrket, stærkere og føles som silke. Rigtig god til håret der har taget skade og skal have en kærlig behandling. HydraKer serien går helt i dybden med dit hår og hovedbund. Dit hår vil opleve en rekonstruktion gennem alle hårets fibre. 

Dit hår vil opleves renere, flottere, stærkere og nemmere af redde efter hårvask. Serien er uden parabener, salte og sulfater. Serien er til gengæld proppet med keratin og argan olie. Der er desuden hyperalergisk parfume. 

HydraKer serien indeholde en keratin shampoo, keratin conditioner, verdens første botox til hår. En 10in1 total maske, og den fantastisk mystic organ olie. Med den er du helt sikker på, at dit hår ikke fedter eller bliver gyldent. Du er til gengæld helt sikker på, at de hår efterlades silkeblødt, sundt og glansfuldt.

K12 Shampoo

K12 Shampoo – Shampoo der giver glans, styrke og pleje. Har en glattende effekt, og er rigtig god til tørt eller skadet hår. Indeholder ikke parabener, salte og sulfater.


HydraKer Shampoo med argan oile og keratin

K10 Hår maske

K10 HydraKer Total Maske – er en lækker 10-1 multi-funktions leave-in maske med keratin og Argan olie, som vil beskytte dit hår, som en plejende ’hjelm’ uden at fedte eller klistre. Masken indeholder ikke parabener, salte og sulfater.


Hydraker Total Maske

K11 Hår Botox

HydraKer K11 hårbotox er en lækker intens keratin hårbehandling med argan olie som styrker håret. Hårkuren reparerer og yder dybdegående behandling, der genopfylder håret fiber med keratin. Hårkuren efterlader håret glansfuldt og dejlig blødt. Allerede efter første vask kan du både se og mærke tydelige forskel på dit hår.


Verdens første hår botox

K16 Conditioner

K16 Conditioner – Conditioner der reparerende hårets fibre og tilføre fugtighed. Med ingredienserne argan oile og keratin. Indeholder ikke parabener, salte og sulfater.


conditioner - hårpleje med keratin og organ oile

K15 Argan olie

K15 HydraKer Argan Mystic Oil – er en skøn og plejende eliksir med argan olie, samt naturlige olier. Denne gyldne olie reparerer hårets fibre og efterlader håret fugtet, glat og skinnende. Konsistensen er let og ikke-fedtende i håret. Olien indeholder ikke parabener, salte og sulfater, og er med allergivenlig parfume.


HydraKer Mystic argan Oil K15


shop total repair