Skip to main content

Håndsprit til desinfektion

Håndsprit til desinfektion af bakterier og virus.

 Håndgel til desinfektion 70%. Håndgel med Aloe Vera, kamille og fugtgivende olier, reducerer effektivt bakterier og vira samt minimerer smittespredning. SaniGel håndgel er sat sammen af 70% alkohol og mange naturlige aktive ingredienser som eks. aloe vera og kamille. Det gør at gelen er skånsom for hænderne. 

SaniGel HåndGel

I vores normale hverdag rører vi os i ansigtet mange 100 gange uden at vi tænker over det. Inden vores fingre kommer i munden, øjnene eller næsen har vores fingre rørt rigtig mange ting. Bakterier er i dag over alt, og specielt på vores job, i skolen, i supermarkeder og i offentlige transport er der mange berøringer af mange mennesker og smitten er derfor stor.  Her bliver bakterier nemt delt og overført mellem mennesker. Har du din egen håndgel med i tasken spørger du for god håndhygiejne. 

Du kan bruge SaniGel håndgel til de mange gøremål i hverdagen. Du kan have den i tasken, så er du altid beredt. Du kan have den stående i bilen og du kan have den med i skole og på job. Du kan naturligvis også have den med til festival og koncerter, når du er på rejse, specielt i bussen, i fly og i tog. Tag den med når du er på ferie og ikke har adgang til vand og sæbe, som f.eks. på stranden, eller brug den i buffeten på restauranten. 

Denne håndsprit i gelform renser hænderne og modvirker bakterier. Sikre optimal håndhygiejne. SaniGel indeholder 70% alkohol og er derfor virksom overfor både bakterier og virus.

70% alkoholbaseret desinfektionsmiddel håndgel med Aloe Vera, kamille og fugtgivende olier. Meget effektiv antiseptisk gel eliminerer bakterier og mikroorganismer.

Brugsanvisning og advarsel

Brugsanvisning: fordel en mængde gel i håndfladen, gnid derefter hænderne grundigt indtil de er tørre. Fare: Meget brandfarlig væske og damp. Advarsler: Opbevares utilgængelig for børn. Holdes væk fra varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Rygning forbudt. Hold beholderen helt tæt. Indhold/beholder bortskaffes i overenstemmelse med lokal lovgivning. Undgå kontakt med øjnene. I tilfælde af øjenkontakt, skyl straks med rigeligt vand

Fordele
Virksom overfor både bakterier og virus, når du ikke har adgang til vand og sæbe.

Findes i størrelse 
100ml. og 1000ml.

Shop 100ml. SaniGel 100ml.
Shop 1000ml. SaniGel 1000ml.

Vores producent i Barcelona har efter aftale med de spanske myndigheder omlagt 25% af produktionen til håndgel. 10% af produktionen må eksporteres til andre EU lande. Vi har aftalt af tage et parti hjem til Danmark for at hjælpe på situationen med værnemidler i form af håndsprit el. håndgel.

Håndgel til desinfektion mod bakterier og vira 100ml.