frisør

Vi søger Frisører

Erayba Danmark søger frisører

Hos Erayba Danmark søger vi frisører i hele Danmark. Vi søger frisører i Danmark der vil bruge og forhandle vores profesionelle frisørprodukter, som er international kendt i hele verden. 

Vores hårprodukter udvikles af førende frisører og stylister. Hårprodukterne produceres i Barcelona, Spanien. Vores producent har produceret kosmetik siden 1982. Produkterne sælges i 29 lande verden over.

Hos Erayba Danmark levere vi høj kvalitet af service og produkter. Vi søger frisører der lige som os sætter kvalitet højt, tager butikken, kunderne, medarbejderene og produkterne seriøst.

Modsat andre brands og virksomheder der sælger og rådgiver om hårprodukter, tager vi ikke alle og en hver ind som forhandler. Vi vil gerne holde vores brand og produkter til få udvalgte frisører. 

Du er som udvalgt frisør sikker på, at produkter fra Erayba Danmark ikke sælges fra nabobutikken. Du er også garanteret at dine kunder ikke kan købe vores hårprodukter på nogle webshops eller i f.eks. supermarkeder eller lignende. Du er således også garanteret en høj pris for dine produkter og skal ikke konkurrere med internetpriser. 

Du er til gengæld sikkert et professionelt brand og produkt, en dansk distributør der på 8 år arbejder med kosmetik, beauty og hårprodukter i Danmark.

Er du interesseret i at bruge vores produkter i din frisørsalon er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt @ eraybadanmark.dk skriv i emnefeltet “frisør”

Vi ser frem til at høre fra dig. Ha’ en god hårdag.

Team Erayba Danmark #THINKHAIRTHINKBEAUTY