Skip to main content

Frisør søges

Erayba Danmark søger frisør

Frisør

Hos Erayba Danmark søger vi frisører i hele Danmark. Vi søger frisører i Danmark der vil bruge og forhandle vores profesionelle frisørprodukter, som er international kendt i hele verden. 

Vores hårprodukter udvikles af førende frisører og stylister. Hårprodukterne produceres i Barcelona, Spanien. Vores producent har produceret kosmetik siden 1982. Produkterne sælges i 29 lande verden over.

Høj service og kvalitet

Hos Erayba Danmark levere vi høj kvalitet af service og produkter. Vi søger frisører der lige som os sætter kvalitet højt, tager butikken, kunderne, medarbejderene og produkterne seriøst.

Modsat andre brands og virksomheder der sælger og rådgiver om hårprodukter, tager vi ikke alle og en hver ind som forhandler. Vi vil gerne holde vores brand og produkter til få udvalgte frisører. Med dette sørger vi for, at du som frisør har et stort kundegrundlag og du således kan opnå højste mulige indtjening.  

Du er som udvalgt frisør sikker på, at produkter fra Erayba Danmark ikke sælges fra nabobutikken. Du er også garanteret at dine kunder ikke kan købe vores hårprodukter på nogle webshops eller i f.eks. supermarkeder eller lignende. Du er således også garanteret en høj pris for dine produkter og skal ikke konkurrere med internetpriser. 

Du er til gengæld sikkert et professionelt brand og produkt, en dansk distributør der på 9 år arbejder med kosmetik, beauty og hårprodukter i Danmark.

Er du interesseret

Er du interesseret i at bruge vores produkter i din frisørsalon er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt @ eraybadanmark.dk skriv i emnefeltet “frisør”

Vi vil meget gerne vide lidt om hvem du er, hvor i landet du holder til, hvor mange medarbejdere/kollegaer du har, og hvorfor du gerne vil forhandle vores produkter. 

Du er meget velkommen til at surfe rundt på hjemmeside og undersøge alle vores produkter. Du kan gå til shoppen

Vi ser frem til at høre fra dig. Ha’ en god hårdag.

Team Erayba Danmark 

#THINKHAIRTHINKBEAUTY