Skip to main content

Farvet hår

Plejeprodukter til farvet hår

Wellplex Bond color


Shop farvet hår

Farver du dit hår

Hver gang du farver dit hår udsætter du det for en hård prøve. Din frisør bruger bejdse, altså kemikalier til at åbne hår stråene. Når stråene er åbne påføres den ønskede farve. Denne procedure er hård kost for dit hår. Det er derfor yderst vigtigt at du beskytter dit hår ekstra meget når du farver og bleger dit hår. 

Hvis du vælger professionelle hårprodukter der specifik er til farvet hår er du sikker på, at der er de rigtige ingridienser i. Du kan få maksimal beskyttelse af hårets fibre når du farver og bleger dit hår. Håret opnår en styrke, så det reducere ødelagt og knækkede hår, og det styrker farverne efter du har farvet håret hos frisøren. 

Vores serie Wellplex Bond er med aminoPlex og CutiPlex. Shampooen i serien har desuden en condition effekt, så du har både en shampoo og en conditioner 2-in-1. I samme serie er også en fantastisk leave-in maintainer maske.

Du kan også få speciel shampoo og conditioner i serien Daily Active der beskytter dit hår. Du kan prøve en Color Factor farveshampoo & conditioner. Color Factor sikrer langtidsholdbare farve og maksimal intensitet og glans. Giver håret en silkeagtig effekt og efterlader håret blødt og let at kontrollere. 

Du kan også gå all-in og vælge HydraKer serien.  Serien har blandt andet en shampoo, maske, argan olie og verdens første hår botox. Dit hår vil opleves helt anderledes efter en hår botox.


Wellplex shampoo der styrker dit farvet hår


shop flere produkter til farvet hår

Der er selvfølgelig ikke hverken parabener, salte eller sulfater i. Lige som alle vores andre produkter, så bruger vi ikke palmeolie i Wellplex serien.Verdens regnskove bliver desværre fældet til fordel for palmer. Palmeolie bruges blandt andet i hårprodukter da det er billigt. Vi har valgt at gå den anden vej, og bruge ikke palmeolie.