Erayba Danmark

Glædelig jul fra Erayba Danmark. Vi håber du får en dejlig jul og et godt nytår.

gratis fragt

Værsgo! Vi giver dig gratis forsendelse

10% i bonus

Du modtager 10% i bonus af alle dine køb

303B Børneafdelingen for cancer på Aalborg Universitetshospital

I 2018 støtter vi

Aalborg Universitethospitals børneafdeling for cancer

Hårprodukter fra Erayba Danmark styrker ikke kun dit hår og gør dig lækker. Når du handler hos os giver vi 10% af vores overskud til et godt formål. I 2018 støtter vi Aalborg Universitetshospitals børneafdeling for cancer.

Hårprodukter og kategorier

Følg os på de sociale medier

VElkommen til Erayba Danmark

Siden 2011 har vi rådgivet og solgt professionelt kosmetik fra Erayba Cosmetics. Erayba Danmark er 100% dansk ejet og har hjemme i Aalborg. Vores hårprodukter udvikles af førende frisører og stylister i samråd med brugere verden over. Produkterne produceres i Barcelona, Spanien og sælges i 29 lande.
Vi begyndte vores salg og rådgivning af professionelle high-end hårprodukter til frisørene i 2011. I 2015 begyndte vi salget til forbrugerne gennem vores forhandlere. I 2018 har vi taget salget “hjem” igen og sælger nu til forbrugere gennem egne salgskanaler.
Vores produkter er sammensat af de bedste ingredienser og vitaminer og er selvfølgelig uden parabener, salte og sulfater, ligesom produkterne selvfølgelig ikke testes på dyr.
Vi giver hvert år 10% af vores overskud til et godt formål. I 2018 støtter vi børneafdelingen for cancer på Aalborg Universitetshospital.
 

Er du ClubErayba medlem har du mange fantastiske fordele. Det er selvfølgelig helt gratis at blive medlem. Udover at du modtager en nyhedsmail 3-4 gange om måneden, får du fri fragt på alle dine ordre. Du får også hele 10% i bonus på alle dine køb. Du samler ind til din bonus hele året og du kan bruge bonusen til køb af hårprodukter på www.eraybadanmark.dk/shop

Vi glæder os til at hjælpe dig til et flot og glansfuldt hår.

Velkommen til Erayba Danmark

#THINKHAIRTHINKBEAUTY